KyKi – Meidän lippukunta!

Kyynärön Kiertäjät ry, tuttavallisemmin KyKi, on perustettu Lempäälän Sääksjärvelle vuonna 1978. Kyynärön Kiertäjät on saanut nimensä Iso ja Pikku Kyynäröjärvien mukaan, jotka sijaitsevat Sääksjärven lähimaastossa. Lippukuntamalliltaan Kyynärön Kiertäjät KyKi on sekalippukunta eli toimintaa on tytöille ja pojille alle kouluikäisistä aikuisiin. Kykin toiminnan taustalla toimivat Kyynärön Kiertäjien vanhempainyhdistys sekä Lempäälän seurakunta.

Kyynärön kiertäjät on yksi Hämeen partiopiirin Akaan alueen lippukunnista. Toiminnan kattojärjestö on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry. Kykin lisäksi Lempäälässä toimivat myös Erä-Pirkkojen tyttölippukunta ja Kanavan Vartijoiden poikalippukunta, joiden toiminta sijoittuu Lempäälän keskustaan.

Lippukunnan kolona toimii Sääksjärven seurakuntatalo Satama osoitteessa Pitkäahteentie 14. Viikoittaisten koloiltojen lisäksi Satamassa järjestetään muita partiolaisten kokoontumisia ja tapahtumia. Toiminnassa käytetään ahkerasti myös Lempäälän seurakunnan omistamaa Tervajärven leirikeskusta sekä sen läheisyydessä sijaitsevaa Kämppää. Lisäksi KyKi omistaa erillisen retkeilyyn tarkoitetun tontin Koipitaipaleentiellä, jonka voi varata käyttöönsä täältä.

Löydät KyKin myös sosiaalisesta mediasta Facebookista ja Instagramista.